Kundene våre

Ingar Sletten Kolloen – Forfatter

Ingar Sletten Kolloen – Kundene

“Jeg har brukt briller siden ungdommen og har i en del år vurdert å operere meg brillefri.
 Men jeg har vært usikker på hvor trygge og effektive de ulike metodene har vært. Da min øyelege Bjørn W. Simensen fortalte meg om RLE (linsebytte) og den nye generasjonen linser, og jeg selv leste om disse, ble siste rest av tvil borte. Simensen opererte meg en formiddag, allerede neste ettermiddag kjørte jeg selv egen bil fra Lillehammer til Gardermoen. Jeg er meget fornøyd med både nær- og langsynet.”

 

Ingar Sletten (1951) er forfatter og står bak boksuksesser om blant andre Knut Hamsun og “Snåsamannen” Joralf Gjerstad, og høsten 2012 utga han den store biografien om dronning Sonja. Han har også skrevet skuespill og en roman. Sletten Kolloen er en av Norges mest oversatte sakprosaforfattere med utgivelser i 11 land.

 

 

Reidar Bue – Gulvsliper

Reidar Bue – Kundene

“Jeg tok operasjon i forbindelse med jobben min, fordi jeg klarte ikke å se detaljer når jeg sliper gulv. Når jeg sliper så kan jeg ikke bruke briller, da får jeg støv på brillene med en gang. Så jeg bestemte meg for å ta operasjon. Nå er det to måneder siden og det har blitt veldig bra. Jeg ser hva jeg driver med! Det letter jobben for meg veldig mye. Før jeg tok operasjonen kunne jeg ikke lese avisa i det hele tatt. Jeg måtte bruke briller hele tida. Nå kan jeg holde avisa på normal måte, lese og se veldig godt. Nå er alt mye enklere.”

 

Reidar Bue (1966) er selvstendig næringsdrivende og arbeider i enkeltpersonforetaket Service og vedlikeholdspartneren.

 

 

 

Våre øyekirurger har linseoperert pasienter fra alle ulike yrkesgrupper, inkludert sportsutøvere og pensjonister.

 

ØNSKER DU Å BLI BRILLEFRI – KONTAKT OSS

–   Tlf.  : 61 14 50 50